Hoe het was...

De naamgevers van de kennel, Ilse en Herman Ter Meer, hebben met veel liefde en een enorme inzet voor het ras "De Meerpaal" als gerespekteerde en goede boxerkennel gerund. Zo'n dertig jaar hebben zij met name de aspirantkopers nauwkeurig geselekteerd, altijd betrouwbare info gegeven en gezonde boxers verkocht. Hun gastvrijheid was bekend.

Hoe het is...

In 1996 is de kennelregistratie op onze naam gezet. Wij hopen dan ook in de sfeer van Ilse en Herman door te gaan. Met Tina Annabel van Numado zijn wij ons fonkelnieuw fokkersbestaan begonnen. Zij is Nederlands Kampioen geworden en heeft samen met haar dochter, Byou van de Meerpaal en kleindochters Dewi Tara van de Meerpaal, Eva van de Meerpaal en Jasmine van de Meerpaal en achterkleindochters Krisna van de Meerpaal en Kayla van de Meerpaal tot nu toe voor prachtige, gezonde nakomelingen gezorgd waarvan nu acht kampioenen:

  • Multikampioen Anastasia van de Meerpaal
  • Nederlands Kampioen Dewi Tara van de Meerpaal
  • Nederlands Kampioen en Nederlands Veteranenkampioen Eva van de Meerpaal
  • Nederlands Kampioen en Internationaal kampioen Esmeralda van de Meerpaal
  • Nederlands Kampioen Eros van de Meerpaal
  • Nederlands Jeugdkampioen en Nederlands Kampioen Hyacinthe van de Meerpaal
  • Nederlands Jeugdkampioen en Nederlands Kampioen Izabelle van de Meerpaal
  • Belgisch Jeugdkampioen Maud van de Meerpaal 
ilsepup gipsy vd meerpaal

Kon je maar even bij ons zijn Ilse! Soms wilden we dat graag, zoals nu: De Meerpaal anno 2018 ! Karaktervolle boxers met de bekende "oude" namen, zoals Byou, Gipsy, Izabelle en Mirka...... Ze laten zich horen en zien en zorgen voor nieuwe generaties Meerpaalboxers. We horen het Ilse nog zeggen: "Pas op voor......!" of "Je kunt beter......" en "Daar moet je niet teveel.....". Adviezen die zèker, onder andere, als basis gediend hebben bij onze manier van omgaan èn fokken met dit prachtige ras!

We genieten dagelijks van onze boxers, thuis en elders, en we weten het zèker: Ergens zit ze mee te genieten, Ilse Ter Meer !!

Anny en Nienke Iedema